Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Passat přejel na rovném úseku do protisměru a smetl ze silnice dodávku

Složky IZS zasahovaly dnes už u třetí vážné nehody, kdy se střetly dva automobily. Tentokrát to byla dodávka s osobním automobilem. Nehoda se stala před obcí Jesení u Čachrova na Klatovsku. Ráno vyjížděli záchranáři a hasiči už ke dvěma podobným nehodám u Kokšína na Klatovsku a u Žichlic na severním Plzeňsku.  

Při hrozivě vyhlížejícím střetu se naštěstí jen lehce zranili dva lidé, které záchranáři odvezli k ošetření do Klatovské nemocnice.

Podle informací policie jel krátce po poledni sedmdesátiletý muž z Plzně s vozidlem značky VW Passat po silnici I/27 ve směru od Čachrova na Železnou Rudu. „Na rovném úseku před obcí Jesení, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Citroën Jumper, které řídil dvaačtyřicetiletý cizinec. Dechovou zkoušku měli oba motoristé s negativním výsledkem,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová. Odhadnutá způsobená škoda činí 500 tisíc korun.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, srážka osobáku s dodávkou, složky IZS, zásah složek IZS, Volkswagen Passat, okres Klatovy, Čachrov, Plzeňský kraj, Žichlice, Klatovská nemocnice, a.s., Plzeň, Železná Ruda, silnice, Citroën Jumper

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Passat přejel na rovném úseku do protisměru a smetl ze silnice dodávku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.