Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tragická nehoda osobního automobilu uzavřela dálnici D5, vozidlo narazilo do svodidel

, aktualizováno 18. září 2020, 18:03

Na dálnici D5 dnes odpoledne havaroval osobní automobil. Nehoda se stala po 16. hodině na 145 km ve směru z Rozvadova na Prahu. Vozidlo narazilo do svodidel. Na místě zasahují všechny složky IZS a přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby. Nehodu bohužel nepřežil osmašedesátiletý muž.

Provoz na dálnici je uzavřen v obou směrech. Obnovení se předpokládá až po 20. hodině. 

"Na místě dopravní nehody před příjezdem probíhala laická resuscitace, které se ihned ujali záchranáři, bohužel přez veškerou snahu se u osmašedesátiletého muže již nepovedlo obnovit životní funkce a lékař konstatoval úmrtí. Příčinu úmrtí určí soudní lékař," informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. 

"V 16.10 hodin jel řidič s vozidlem Volkswagen po dálnici D5 směrem od Rozvadova na Prahu, kdy na 145. kilometru z nezjištěných příčin vjel do krajních svodidel, od kterých se vozidlo odrazilo do středových svodidel. Resuscitace řidiče byla neúspěšná, na místě zemřel. Vyšetřování nehody převezmou kriminalisté Územního odboru Tachov," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky Nehoda se zraněním, nehoda na dálnici D5, auto narazilo do svodidel, zraněný muž, dálnice, Praha, Rozvadov, Volkswagen, automobil, Tachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda osobního automobilu uzavřela dálnici D5, vozidlo narazilo do svodidel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.