Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další vážná nehoda na nechvalně proslulé křižovatce u Kokořova, opět stejný scénář

Vážná nehoda dvou osobních se stala dnes odpoledne na nechvalně proslulé křižovatce u Kokořova na jižním Plzeňsku. Jako obvykle tam nedal přednost řidič vyjíždějící z vedlejší ulici na hlavní a střetl se s projíždějícím automobilem. Při nehodě se tři lidé zranili, na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

„Nehoda se stala 15 minut před 13 hodinou. Třiadvacetiletý řidič jel po hlavní komunikaci ve směru od Přeštic na Nepomuk s vozidlem tovární značky Škoda Octavia. Od obce Kokořov vyjížděla z vedlejší silnice Škoda Fabie. Její jedenatřicetiletý řidič podle prvotních informací nedal přednost vozidlu jedoucímu po hlavní silnici a došlo ke střetu,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

„Vrtulník transportoval třicetiletou ženu se středně těžkým zraněním při vědomí na urgentní příjem do fakultní nemocnice. O rok staršího muže, který utrpěl spíše lehčí zranění transportovali záchranáři do plzeňské nemocnice pozemní cestou. Třetího zraněného, kterým byl třiadvacetiletý muž, jsme převezli s lehčím zraněním do Klatovské nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Ve vozidle Octavia cestoval řidič sám, ve Fabii řidič a spolujezdkyně. Alkohol u obou řidičů vyloučila dechová zkouška. Komunikace bude z důvodu odstraňování následků nehody uzavřena ještě přibližně dvě hodiny, doprava vede po objízdné trase.

Na z míněné křižovatce se v poslední době stala celá řada velmi vážných nehod.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky nehoda, srážka dvou vozidel, nehoda se zraněním, nedání přednosti v jízdě, vrtulník LZS, Plzeňský kraj, úraz, Škoda Octavia, Škoda Fabia, Nepomuk, Přeštice, Klatovská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další vážná nehoda na nechvalně proslulé křižovatce u Kokořova, opět stejný scénář  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.