Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nehoda tří aut si vyžádala čtyři zraněné

Nejspíš mikrospánek způsobil, že řidič jednoho z vozů přejel do protisměru, kde se srazil s dalšími dvěma vozy. Nehoda si vyžádala čtyři zraněné.

Hned čtyři lidé se zranili při dopravní nehodě u Koutu na Šumavě na Domažlicku. Dvě seniorky a asi padesátiletého řidiče převezli zdravotníci do Domažlické nemocnice, čtvrtý zraněný jel do Klatov.

„Z místa nehody záchranná služba transportovala dvě cca sedmdesátileté ženy a odhadem padesátiletého muže s lehčími zraněními do Domažlické nemocnice Čtvrtého zraněného muže také s lehčím zraněním převezli záchranáři do Klatovské nemocnice,“ uvedla mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Podle policistů je na vině nejspíš mikrospánek. Vše ale musí ještě prověřit dopravní policisté. „Vozidlo Renault Megane  z nezjištěných příčin přejelo do protisměru, kde se střetlo s vozidlem Renault Kangoo a Ford Fusion. Místo dopravní nehody je průjezdné kyvadlově. Dechové zkoušky u všech řidičů negativní,“ dodala k nehodě policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, Domažlicko, policie, záchranná služba, doprava, Domažlická nemocnice, a.s., Klatovská nemocnice, a.s., okres Domažlice, Klatovy, Kout na Šumavě, Renault Mégane, Renault Kangoo, Ford Fusion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda tří aut si vyžádala čtyři zraněné  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.