Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cizinec nedal přednost v jízdě, dva automobily se srazily v křižovatce

Dva osobní automobily se dnes dopoledne srazily na křižovatce mezi obcemi Bor a Skviřín na Tachovsku. Jedno auto se po nárazu převrátilo na bok. Při nehodě se zranili tři lidé.

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že s vozidlem značky Dacia jel devětašedesátiletý cizinec po vedlejší silnici od Horšovského Týna. Při vjíždění na hlavní komunikaci nedal přednost v jízdě zleva jedoucímu vozidlu značky Škoda Roomster, které řídil čtyřiatřicetiletý muž,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Po nárazu zůstalo vozidlo Dacia převrácené na pravém boku. Při nehodě byli zranění oba řidiči a spolujezdkyně z vozidla Škoda Roomster. „Jednu osobu jsme museli z auta vyprostit bez použití hydraulického nářadí,“ řekl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Osádku roomsteru převezla záchranná služba na ošetření do nemocnice, řidič dacie byl ošetřen na místě. Požití alkoholu u řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Vzniklou škodu odhadli na 250 tisíc korun. Nehodou se i nadále zabývají.

„Z místa nehody jsme transportovali pozemní cestou do Stodské nemocnice ženu a muže s lehkými až středně těžkými poraněními,“ řekla Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda se zraněním, srážka dvou vozidel, Tachovsko, havárie, Dacia, okres Tachov, Bor, Skviřín, Škoda Roomster, Horšovský Týn, Andrea Divišová, Stodská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec nedal přednost v jízdě, dva automobily se srazily v křižovatce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.