Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podvečerní tragédie ve Stodu, při srážce osobáku s kamionem tam zahynul muž

, aktualizováno 30. června 2020, 0:00

Tragická dopravní nehoda se stala dnes v podvečer ve Stodu na jižním Plzeňsku, kde se srazil osobní automobil s kamionem. Na následky těžkých zranění na místě zemřel muž středního věku. Těžká zranění utrpěla jeho spolujezdkyně.

Automobily se střetly před sedmou hodinou večer ve směru na Chotěšov. „Z místa nehody transportovala záchranná služba přibližně pětačtyřicetiletou ženu se zajištěnými dýchacími cestami. Má mnohočetná zranění, převážíme ji na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval úmrtí,“ potvrdila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

"Šedesátiletý cizinec jel s vozidlem značky Opel Zafira po silnici číslo 26 ve směru z Plzně na Domažlice a z dosud nezjištěných příčin se střetl s protijedoucím nákladním automobilem, které řídil dvaapadesátiletý motorista. Při dopravni nehodě se zranila spolujezdkyně z osobáku.  Jeho řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem. Místo je aktuálně neprůjezdné, bude stanovena objízdná trasa," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky nehoda, tragická nehoda, smrtelné zranění, srážka osobáku s kamionem, úraz, Plzeňský kraj, Fakultní nemocnice Plzeň, Chotěšov, Plzeň, Opel Zafira, Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvečerní tragédie ve Stodu, při srážce osobáku s kamionem tam zahynul muž  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.