Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Auto vyletělo ze silnice a skončilo na boku uprostřed bujné vegetace

, aktualizováno 17. června 2020, 20:00

Na boku, hluboko uprostřed bujné vegetace a poměrně daleko od silnice zakončil ve středu odpoledne svoji jízdu osobní automobil. Nehoda se stala na silnici č.197 mezi obcí Železná a odbočkou na obec Smolov na Tachovsku.

Do své péče převzali záchranáři ženu, která ve vozidle cestovala s jejím tříletým synem, odvezli je na vyšetření. Hasiči podle informací mluvčího Petra Poncara na místě zajistili únik provozních kapalin a připravují k vyproštění havarovaný automobil. Ten ani nebyl ze silnice pořádně vidět.  

"Čtyřiačtyřicetiletá řidička osobního automobilu tovární značky Peugeot 407 jedoucí ve směru od obce Železná na obec Smolov se při jízdě plně nevěnovala řízení vozidla a nesledovala situaci v provozu. V mírné levotočivé zatáčce se ohlédla za tříletým synem, který seděl vzadu v dětské sedačce za spolujezdcem. Z toho důvodu vjela za pravou krajnici, kde v příkopu narazila do stromu. Poté se s osobním automobilem převrátila na pravý bok," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Alkohol u řidičky vyloučila dechová zkouška. Škoda na osobním automobilu Peugeot 407 byla vyčíslena na 50 tisíc korun. 
 

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda osobního automobilu, zranění, hasiči, auto na boku, silnice, automobil, Železná, okres Tachov, Peugeot 407, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto vyletělo ze silnice a skončilo na boku uprostřed bujné vegetace  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.