Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Řidička BMW na dálnici smetla devatenáctiletého řidiče, který vystoupil z havarovaného vozu. Nehodu nepřežil

Tragická nehoda ochromila provoz na dálnici D5, kde se srazily dva osobní automobily značky BMW a Citroën. Na následky velmi těžkých zranění zemřel později v nemocnici teprve devatenáctiletý řidič vozidla Citroën. Záchranná služba převzala do své péče celkem tři zraněné osoby. Nehoda se stala ve středu večer na 109,5 kilometru dálnice ve směru na Rozvadov. Informoval o tom mluvčí hasičů Petr Poncar.

Mladý řidič dostal s vozidlem Citroën smyk a přední částí narazil do krajových svodidel. Vlivem nárazu se auto odrazilo vlevo, kde se střetlo se středovými svodidly a zůstalo stát v levém jízdním pruhu. „Ve stejném směru jízdy jela pětačtyřicetiletá řidička s vozidlem značky BMW, která byla zařazena v levém jízdním pruhu. Podle dosud zjištěných skutečností nestihla zareagovat na situaci před svým vozidlem a střetla se přední částí vozidla BMW s přední částí vozidla Citroën. Následně došlo ke střetu s řidičem vozidla Citroën, který se po předchozí dopravní nehodě pohyboval po komunikaci,“ popsala tragédii policejní mluvčí Iva Vršecká.

Těžce zraněného řidiče vozidla Citroën přepravila do nemocnice letecká záchranná služba. Dále došlo ke zranění řidičky vozidla BMW a jejího spolujezdce, kteří byli pozemní cestou převezeni do nemocnice k ošetření. Dechová zkouška řidičky byla negativní. „V ranních hodinách jsme obdrželi zprávu, že řidič vozidla Citroën i přes veškerou snahu lékařů svým zraněním podlehl. Příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají,“ dodala ve čtvrtek policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda na D5, smrtelná nehoda, střet dvou osobáků, smetla řidiče

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička BMW na dálnici smetla devatenáctiletého řidiče, který vystoupil z havarovaného vozu. Nehodu nepřežil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.