Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Svědci nehody bleskově zlikvidovali svými hasičáky požár auta, které hořelo po drtivém střetu s jiným vozem

Několik motoristů bleskově zareagovalo u vážné dopravní nehody. Se svými hasicími přístroji svědci události uhasili požár jednoho osobního automobilu, který začal hořet po čelním střetu s protijedoucím vozidlem. Zachránili tak životy zraněné posádce.

Nehoda se stala v úterý odpoledne na křižovatce silnic II/192 a I/22 u obce Loučim na Domažlicku. „Tři zraněné osoby skončily v péči záchranné služby. Zajistili jsme místo nehody a zkontrolovali uhašené vozidlo. Provoz na komunikaci I/22 byl řízen kyvadlově policií. Před 18. hodinou se už podařilo provoz obnovit,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Na místo vyjely dvě výjezdové skupiny záchranářů. Ošetřili jsme celkem tři osoby. Muže ročník 1980 s lehkým poraněním, muž ročník 1997 s lehkým zraněním a muž ročník 1994 s lehkým zraněním. Všichni při vědomí transportováni na urgentní příjem nemocnice v Domažlicích,“ uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Uherek.

Podle informací policie řidič osobního vozidla Ford Mondeo měl jet z vedlejší pozemní komunikace ve směru od obce Pocinovice na hlavní pozemní komunikaci I/22. „Po ní jel řidič s osobním autem Volkswagen Passat ve směru od obce Hluboká na obec Loučim. Došlo k jejich střetu. Alkohol byl u řidičů vyloučila dechová zkouška. Při nehodě došlo ke zranění obou řidičů a dále i spolujezdce z vozidla Ford. Předběžná škoda byla vyčíslena na částku přes 850 tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky střet dvou osobáků, uhasili automobil, auto hořeli, řidiči s hasičáky, požár vozidla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svědci nehody bleskově zlikvidovali svými hasičáky požár auta, které hořelo po drtivém střetu s jiným vozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.