Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 21. srpna 2024  |  Svátek má Johana
Bez reklam

Vzteklý řidič na truc zastavil přímo uprostřed silnice, před strážníky pak ztropil scénu plnou vulgarit

Nejen za své chování za volantem se bude zpovídat sedmatřicetiletý muž, který projížděl Americkou třídou v Plzni v místech, kde platí zákaz vjezdu. Jeho počínání si všimla hlídka strážníků a chtěla s ním hovořit. Řidič ovšem zastavil uprostřed silnice, čímž zablokoval dopravu, a navíc začal strážníkům nadávat.

„V dopoledních hodinách se strážníci ze služebny Bory všimli vozidla, které projíždělo ulicí Americká, a to v úseku, kde je platný zákaz vjezdu. Hlídka vozidlo zastavila, aby zjistila, zda se vozidlo v ulici nachází oprávněně, nebo nikoli,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Tereza Schliková.

Auta na Americké řeší strážníci poměrně často, tento případ se ale od mnohých lišil. Muž se totiž choval velmi arogantně. „Na truc zastavil přímo uprostřed pozemní komunikace tak, že bránil ostatním řidičům v průjezdu a vozidlo přeparkoval, až po zákonné výzvě,“ doplnila mluvčí.

Po vystoupení z auta ze sebe začal sypat nadávky. Nakonec sám řekl, že to prostě risknul. „Pokutu na místě samozřejmě řidič zaplatit nechtěl a namísto toho žádal o předání ke správnímu orgánu, protože to tak dělá vždy a záležitosti dále neřeší. Vzhledem k jeho vyjadřování se vůči hlídce ale na úřad nepoputuje pouze jeho dopravní přestupek, ale také znevážení postavení úřední osoby při výkonu pravomoci,“ uzavřela Schliková.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky agresivní řidič, vzteklý řidič, zablokoval silnici, Americká třída, zákaz vjezdu, městská policie, znevážení úřední osoby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vzteklý řidič na truc zastavil přímo uprostřed silnice, před strážníky pak ztropil scénu plnou vulgarit  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.