Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Chodkyně utrpěla těžké zranění, když upadla mezi dva vozy tramvajové soupravy. Další tramvaj se střetla s osobákem

Těžká zranění utrpěla v sobotu dopoledne žena, která z dosud nezjištěných příčin upadla mezi vagóny tramvajové soupravy, která se rozjížděla. Během posledních 24 hodin je to už druhá nehoda v Plzni, ve které figuruje tramvaj. V pátek odpoledne se srazil osobák s tramvají a řidič automobilu utrpěl při střetu rovněž vážné zranění.

V Gerské ulici zasahovali v sobotu krátce před 11. hodinou záchranáři u nehody, při níž tramvaj vážně poranila chodkyni. „Záchranáři si na místě převzali do péče ženu cca 35 let, která utrpěla středně těžká zranění. Byla při vědomí, když ji záchranáři transportovali na emergency do fakultní nemocnice na Lochotíně,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Na tramvajové zastávce došlo z dosud nezjištěných příčin k pádu devětačtyřicetileté ženy mezi vagóny tramvajové soupravy, která jela ve směru do centra. Dechová zkouška u řidiče tramvaje vyloučila požití alkoholu a u ženy vzhledem ke zranění byl nařízen odběr krve. Veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z Městského ředitelství policie Plzeň,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

V pátek po 17. hodině vyjížděli záchranáři na křižovatku ulic Karlovarská a na Chmelnicich, kde se srazil osobní automobil s tramvají. Záchranáři na místě ošetřili osmačtyřicetiletého řidiče osobního automobilu, který utrpěl středně těžké zranění. Při vědomí byl transportován na akutní příjem do fakultní nemocnice.

„Motorista jel s vozidlem Renault ve směru z centra a při odbočování vlevo došlo ke střetu s tramvají, kterou řídila o tři roky mladší žena. Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní. Přesnou příčinu nehody vyšetřují policisté z dopravního inspektorátu Městského ředitelství policie Plzeň,“ dodala policejní mluvčí.

Chodkyně vstoupila přímo před rozjetou tramvaj, při střetu utrpěla mnohočetná těžká zranění

Mnohočetná těžká zranění utrpěla v pondělí odpoledne třiačtyřicetiletá žena, kterou v Plzni srazila tramvaj. Nehoda se stala před 14. hodinou na náměstí Míru. Žena byla při vědomí, když ji záchranáři transportovali na oddělení emergency do...

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Richard Beneš

Štítky střet s tramvají, zraněná chodkyně, ženu srazila tramvaj, nehoda tramvaje, osobák na razil do tramvaje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodkyně utrpěla těžké zranění, když upadla mezi dva vozy tramvajové soupravy. Další tramvaj se střetla s osobákem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.