Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Agresivní řidič ohrožoval motoristy na D5 extrémní rychlostí, vybržďováním a bezdůvodně pomalou jízdou

Po velmi nebezpečném řidiči, který střídal agresivní jízdu na dálnici D5 s extrémně pomalou, pátrají policisté z Plzeňského kraje. Neznámý motorista řídil vozidla značky Nissan. K události došlo 7. března 2024 okolo 16:35 hodin na dálnici D5 v prostoru mezi exitem Svatá Kateřina (144 km) a exitem Mlýnec (136 km) na Tachovsku. Policisté teď o spolupráci požádali veřejnost.

„V uvedené době a v uvedeném místě došlo podle dosud zjištěných informací k nebezpečnému chování řidiče motorového vozidla tovární značky Nissan, který jel ve směru jízdy od Rozvadova na Plzeň. Nebezpečné chování spočívalo v agresivní jízdě, náhlém snižování rychlosti vozidla a poté v bezdůvodně pomalé jízdě. Tím omezil plynulost provozu na pozemních komunikacích,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Policisté žádají občany, kteří byli svědky uvedené události nebo by mohli mít její průběh zaznamenaný na palubní kameře, aby se přihlásili na kterékoliv policejní služebně. „Kontaktovat nás mohou také na bezplatné lince 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky dálnice D5, nebezpečný řidič, extrémní rychlost, vybržďování, pomalá jízda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní řidič ohrožoval motoristy na D5 extrémní rychlostí, vybržďováním a bezdůvodně pomalou jízdou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.