Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté pátrají i po cestujících z druhého vlaku, který opět vykolejil na stejném místě v rozmezí osmi dní

Naprosto stejná situace se opakuje i u druhé nehody vlaku, který vykolejil na nádraží ve Stupně na Rokycansku. Policisté i tentokrát pátrají po cestujících, kteří jeli tímto vlakem, aby poskytli své svědectví k události. Obě nehody vlaku na stejném místě od sebe dělí jen osm dní.

Rokycanští kriminalisté vyšetřují nehodu vlaku, která se stala 18. prosince pro podezření ze spáchání přečinu obecné ohrožení z nedbalosti. Téhož dne v 13:55 hodin došlo na trati Bezdružice – Radnice při vjíždění k nádraží ve Stupně k vykolejení osobního vlaku, ve kterém cestovalo patnáct cestujících. Vlak vyjížděl z Bezdružic v 12:01 hodin, z Plzně hlavního nádraží v 13:13 hodin.

„Vzhledem k tomu, že všichni cestující z místa události odešli ještě před příjezdem hlídky policie a dosud se nepodařilo ztotožnit žádného, žádáme tyto cestující z linky P22 Bezdružice – Radnice, vlak Os 27307, aby se po přečtení této výzvy přihlásili na tísňové lince 158, případně přímo vyšetřovateli na telefonní číslo 974 335 319 nebo na e-mail krpp.podatelna@pcr.cz,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Opakuje se tak situace, která se stala už po první nehodě vlaku, který na stejné trati vykolejil už 10. prosince. Tehdy také policisté hledali všechny cestující z tohoto vlaku. Rovněž i v tomto případě se případ vyšetřuje jako obecné ohrožení z nedbalosti. Jednalo se o vykolejení osobního vlaku Os 27310 linky P22 Radnice – Bezdružice, kdy z obce Radnice vyjel v 15:37 hodin.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda vlaku, vlak vykolejil, cestující z vlaku, hledají cestující

Policisté pátrají i po cestujících z druhého vlaku, který opět vykolejil na stejném místě v rozmezí osmi dní  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.