Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Rozsypaný náklad po nehodě dvou kamionů ochromil provoz na dálnici D5

Dálnici D5 ve směru na Prahu zablokovala nehoda dvou kamionů. Z jednoho z nich se po nárazu vysypaly do okolí přepravní boxy a malé elektromotory. Dálnice byla od sjezdu na Mariánské Lázně uzavřená, poté byl průjezdný jeden jízdní pruh a na místě se tvořily několikakilometrové kolony. Krátce před půl třetí hodinou odpoledne už byl téměř celý rozsypaný náklad uklizen.

K nehodě dvou náklaďáků došlo na 120,5 kilometru u exitu na Benešovice. „První nákladní vozidlo stálo kvůli poruše v odstavném pruhu, kdy do něho narazilo druhé nákladní vozidlo jedoucí v právem jízdním pruhu,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Při nárazu se vysypal náklad na vozovku. Podle police se jednalo o malé plastové boxy a elektromotory. Nehoda se obešla bez zranění. „Alkohol byl u obou řidičů na místě vyloučen dechovou zkouškou. Příčina dopravní nehody je v šetření,“ doplnila mluvčí.

Tato nehoda nebyla na dálnici tou jedinou. Ve středu dopoledne se ve směru na Rozvadov za sjezdem na Sulkov střetl osobák s náklaďákem. Jedna osoba skončila v péči zdravotníků. I zde vede doprava jedním jízdním pruhem.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR, HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, nehoda na d5, nehoda dvou kamionů, střet kamionů, rozsypaný náklad, d5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozsypaný náklad po nehodě dvou kamionů ochromil provoz na dálnici D5  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.