Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Nicnetušící řidič poztrácel cestou ze stavebnin 15 pytlů s omítkou. Zůstaly ležet uprostřed křižovatky

Naprosto nečekaný nález čekal strážníky plzeňské městské policie, kteří se na základě oznámení občana vypravili na křižovatku ulic Rokycanská a Těšínská v městské části Doubravka. Podle oznamovatele tam mělo ležet několik velkých a těžkých pytlů naplněných sypkým materiálem. Nakonec jich bylo celkem 15!

Pytle ležící v křižovatce byly naplněné omítkou. „Strážníci se ihned pustili do díla a všechny pytle pomohli ze silnice odnosit pryč, aby zůstal zachovaný provoz. Po pořádné rozcvičce se začalo zjišťovat, jak se pytle na pozemní komunikaci dostaly. Následným vyšetřováním se podařilo zjistit, že náklad pytlů krátce před událostí v křižovatce odvezlo auto z nedaleké prodejny stavebnin,“ informovala mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Strážníci velmi rychle zjistili registrační značku vozidla, které pytle odvezlo a následně mohl být kontaktován šestašedesátiletý řidič, který doslova ani netušil, že o část svého nákladu přišel pravděpodobně při průjezdu zatáčkou. A to proto, že si náklad dostatečně nezajistil. Překvapivě mu nebylo za jízdy divné, že přišel o část hodně těžkého nákladu. „Když se dostavil na místo, uklidil si po sobě nepořádek z pozemní komunikace a vše s ním poté dořešila i hlídka státní policie, která již čekala na místě,“ doplnila Tereza Schliková.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky vysypal pytle, pytle v křižovatce, ztratil pytle, zablokoval křižovatku, řidič ztratil pytle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nicnetušící řidič poztrácel cestou ze stavebnin 15 pytlů s omítkou. Zůstaly ležet uprostřed křižovatky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.