Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Při ranní nehodě se vážně zranily dvě děti. Těžké zranění utrpěli i další dva dospělí účastníci havárie

Celkem čtyři osoby a z toho dvě děti se vážně zranily při ranní nehodě dvou automobilů, která se stala na okraji Plzně. Na spojnici Božkov - Letkov se tam krátce po sedmé hodině střetl osobní automobil s malým nákladním vozidlem.

„Zraněné děti jsme z osobního automobilu vyprošťovali hydraulickými nástroji,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. „Záchranáři si do péče převzali muže ve věku přibližně 25 let a dvacetiletou ženu. Oba dospělí utrpěli středně těžká zranění. Při vědomí jsme je transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně. Dvě děti ve věku čtyři a deset let také utrpěly středně těžká zranění. Byly při vědomí, ale pro vážnější mechanizmus nehody jsme je transportovali na emergency do fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Řidička vozidla značky Ford Fiesta jela po silnici ve směru od Letkova na Božkov, kdy z dosud nezjištěných příčin vjela do protisměru a tam se střetla s vozidlem značky Ford tranzit, které řídil devatenáctiletý motorista. Příčina dopravní nehody se vyšetřuje. Dopravni policisté jsou stále na místě, alkohol byl u všech účastníků vyloučila provedená dechová zkouška," informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky střet osobáku s náklaďákem, zraněné děti, těžké zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při ranní nehodě se vážně zranily dvě děti. Těžké zranění utrpěli i další dva dospělí účastníci havárie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.