Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Nehoda dvou kamionů zastavila provoz na dálnici D5 ve směru na Německo

Střet dvou nákladní automobilů zastavil v pondělí v podvečer provoz na dálnici D5 ve směru z Plzně na Německo. K nehodě došlo na 106. kilometru nedaleko Heřmanovy Huti. Silnice byla zcela uzavřena do zhruba deváté hodiny večerní.

„Upozorňujeme řidiče, že na dálnici D5 na 106. kilometru ve směru na Rozvadov došlo k dopravní nehodě dvou kamionů. Dálnice bude v tomto směru na několik hodin zcela uzavřena. Objízdná trasa je stanovena na 100. kilometru,“ informovala policie na sociální síti X.

Na místě zasahovali také hasiči, neboť z jednoho kamionu došlo k úniku pohonných hmot. „Již jsme vyrozuměli odbor životního prostředí,“ doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar„Sedmatřicetiletý řidič kamionu narazil do druhého kamionu, který stál v odstavném pruhu. Alkohol byl na místě u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Příčina dopravní nehody je v šetření," dodala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Oba muže převezli záchranáři do nemocnice v Plzni. Utrpěli lehčí zranění. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nehoda na D5, nehoda na dálnici, nehoda dvou kamionů, střet dvou kamionů, d5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou kamionů zastavila provoz na dálnici D5 ve směru na Německo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.