Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Kamion se převrátil na bok na dálnici D5 ve směru do SRN. Hasiči museli vyprostit zraněného řidiče

Kamion havaroval na 143 kilometru dálnice D5 na úrovni Svaté Kateřiny na Tachovsku. Při nehodě se zranil řidič kamionu, kterého museli hasiči vyprošťovat z kabiny vozidla. Provoz na dálnici je v místě nehody sveden do jednoho pruhu.

„Nehoda se stala v pondělí ráno ve směru na Německo. Vozidlo leží převrácené na boku a dochází k únikům nafty. Řidiče jsme vyprostili z kabiny předali do péče záchranářů. Nyní se soustředíme na likvidaci úniku nafty. Momentálně nemám informaci, že bychom museli použít k vyproštění hydrauliku,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Záchranáři z místa transportují devětapadesátiletého muže s lehčími zraněními na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová. Situaci na dálnici budeme nadále sledovat. Lze předpokládat uzavírku při vyprošťování kamionu. 

„Policisté dálničního oddělení Ostrov u Stříbra řidiče vyzvali k dechové zkoušce, která měla negativní výsledek. Za příčinou dopravní nehody stojí pravděpodobně mikrospánek řidiče," informovala mluvčí policie Dagmar Brožová

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda kamionu, kamion havaroval na D5, kamion se převrátil, dálnice D5, nehoda na D5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion se převrátil na bok na dálnici D5 ve směru do SRN. Hasiči museli vyprostit zraněného řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.