Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opravy na Rokycanské třídě se chýlí ke konci, řidiči tam projedou bez omezení už v pondělí večer

Náročná rekonstrukce Rokycanské třídy, která začala počátkem dubna, nyní směřuje ke zdárnému konci. Řidiči úsekem projedou bez omezení už v pondělí 8. května večer. Přes den ještě budou na křižovatce Rokycanské a Jateční ulice probíhat poslední stavební práce, konkrétně opravy asfaltového povrchu.

„Jsem rád, že se ve spolupráci Ředitelstvím silnic a dálnic (ŘSD) podařilo dohodnout termín doplňujících prací právě na neděli a sváteční pondělí, kdy je provoz minimální a také jsou uzavřená obchodní centra v blízkosti stavby,“ uvedl náměstek primátora pro oblast dopravy a životní prostředí Aleš Tolar (STAN).

S úpravou křižovatky začne ŘSD v neděli v 7 hodin ráno, kdy budou dělníci frézovat a čistit stávající povrch. Následně opraví trhliny v silnici. V pondělí položí na vozovku nový asfalt. Podle předpokladů bude v osm hodin večer hotovo a silnice bez omezení průjezdná.

Opravy na Rokycanské ulici se týkaly výměny asfaltové vrstvy, oprav obrubníků a vodorovného značení. Město celou akci koordinovalo s Ředitelstvím silnic a dálnic (ŘSD), aby jednotlivé etapy přinesly co nejmenší komplikace. Například křižovatka Rokycanská x Masarykova se rekonstruovala během Velikonoc, kdy byl na silnicích menší provoz. Už loni opravili stavbaři stejný úsek silnice I/26 ve směru z centra na Prahu.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky Rokycanská třída, Rokycanská ulice, oprava silnice, rekonstrukce komunikace, dopravní omezení, Aleš Tolar, ŘSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy na Rokycanské třídě se chýlí ke konci, řidiči tam projedou bez omezení už v pondělí večer  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.