Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Auto vyletělo v zatáčce ze silnice, převrátilo se přes střechu a skončilo v rybníku mezi rákosím

Ve vodě na okraji rybníku mezi rákosím skončila po jízda osobního automobilu, který řídila dvaatřicetiletá žena. Auto vyletělo ze silnice a převrátilo se přes střechu. Řidička měla pozitivní test na návykové látky.

Havárie se stala v úterý na silnici I/22 u Smolovského rybníka za Domažlicemi ve směru na Kdyni u Smolovského rybníku na Domažlicku. „Z místa nehody záchranáři odtransportovali ženu, bez zjevných známek zranění k pozorování a třicetiletého muže s lehčím zraněním do Domažlické nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Řidička vozu značky Renault Megane jela ve směru od Domažlic na Kdyni, kdy při projetí levotočivé zatáčky dostala s vozidlem smyk, vyjela vpravo mimo komunikaci na svodidla, která ji odhodila do příkopu až k břehu rybníka. Dechová zkouška u řidičky byla negativní, avšak provedený test na návykové látky prokázal pozitivní výsledek na látku amfetamin a metamfetamin,“ uvedla mluvčí policie Barbora Šmaterová. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na částku 40 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, auto v rybníku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto vyletělo v zatáčce ze silnice, převrátilo se přes střechu a skončilo v rybníku mezi rákosím  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.