Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Cizinec za volantem dodávky smetl vůz policejního psovoda, cestovali s ním i dva psi

Řidič dodávky pravděpodobně nezvládl na jízdu na kluzké vozovce a přejel do protisměru, kde se srazil s projíždějícím autem. Nehoda se odehrála v nočních hodinách u obce Bezděkov na Tachovsku. Sám viník nehody vyvázl bez zranění. Hůř na tom byl muž z druhého vozu, kterého do nemocnice převezl vrtulník. Jak se ukázalo, šlo o policejního psovoda, který ve voze cestoval se svými dvěma čtyřnohými parťáky.

Dopravní nehody se nevyhýbají ani policistům. Svou zkušenost s tím teď má policejní psovod, do něhož naboural muž v dodávce. K události došlo před jedenáctou hodinou večer u Bezděkova. „Devětačtyřicetiletý cizinec jel s dodávkou ve směru na Novou Hospodu, kdy po průjezdu mírnou pravotočivou zatáčkou z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se střetl s právě projíždějícím služebním vozidlem policejního psovoda,“ popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Eva Červenková.

Zraněného policistu transportoval do nemocnice vrtulník. Šofér z dodávky vyvázl bez zranění. „Provedená dechová zkouška u něj vyloučila požití alkoholu před jízdou. Ve služebním vozidle v době srážky byli i dva služební psi, kteří vyvázli bez zranění,“ doplnila mluvčí. Cizinec nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, dodávka, psovod, zledovatělá silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec za volantem dodávky smetl vůz policejního psovoda, cestovali s ním i dva psi  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.