Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena utrpěla těžké zranění během ranní jízdy na elektrokoloběžce, střetla se s osobním automobilem

Těžké zranění utrpěla při pondělní ranní nehodě jedenapadesátiletá žena, která havarovala během jízdy na elektrokoloběžce. Ještě za tmy se nedaleko od Plzně střetla na silnici s osobním automobilem.

„Nehoda se stala před šestou hodinou ráno na silnici mezi obcemi Litice a Radobyčice v místě, kde se od Litic odbočuje na obec Útušice,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. Elektrokoloběžka narazila do levé přední části automobilu. Na místo s ohlášeným těžkým zraněním okamžitě vyrazili přivolaní záchranáři. „Zraněnou ženu jsme transportovali na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Utrpěla středně těžké zranění,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.

Podle vyšetřování policie je viníkem nehody jedenašedesátiletý řidič, který při odbočování vlevo nedal přednost ženě jedoucí na elektrokoloběžce po hlavní silnici. komunikaci. Alkohol u obou účastníků nehody vyloučila dechová zkouška. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda elektrokoloběžky, těžké zranění, střet elektrokoloběžky s osobákem, úraz, havárie, Plzeň, Litice, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Útušice, Radobyčice, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena utrpěla těžké zranění během ranní jízdy na elektrokoloběžce, střetla se s osobním automobilem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.