Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Smrtelná nehoda ochromila provoz na silnici I/27 u Přeštic, srazily se tam dva osobní automobily

, aktualizováno 25. září 2022, 16:51

Jeden lidský život si vyžádala nedělní nehoda, při níž se střetly dva osobní automobily. Tragédie se stala u Přeštic na jižním Plzeňsku na hlavním silničním tahu I/27 Plzeň – Klatovy, kde je rovný úsek. Jde ale o místo častých nehod.

„Krátce před třetí hodinou odpoledne došlo k vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel a smrtelnému zraněni jedné osoby. Policisté na místě provádí neodkladné a neopakovatelné úkony, vozovka je v místě nehody zcela uzavřena a bude po dobu nezbytně nutnou k jejímu zadokumentování a šetření na místě. Doprava se odklání na náhradní objízdné trasy. Žádáme řidiče o maximální obezřetnost na objízdných trasách. Bližší informace poskytnu později,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová

„Záchranáři na místě ošetřili ženu a muže oba ve věku 38 let, se středně těžkými zraněními, byli při vědomí. Záchranáři je transportovali na akutní příjem do fakultní nemocnice Lochotín. Dvě děti s lehčími zraněními transportovali záchranáři do stejné nemocnice. U muže z druhého automobilu záchranáři zahájili neodkladnou kardio-pulmonálni resuscitaci. Přes veškerou snahu zasahujících se nepovedlo obnovit životní funkce zraněného. Lékařka konstatovala jeho úmrtí na místě," informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. 

„Dle prvotních informací mělo dojít k tragické kolizi po projetí pravotočivé zatáčky jednoho z vozidel a následnému přejetí vozidla do protisměru, kde došlo mezi vozidly k čelnímu střetu. Po střetu zůstala obě osobní vozidla mimo komunikaci. Přesnou příčinou a okolnostmi kolize se budou zabývat kriminalisté územního odboru Plzeň-venkov, kteří si nehodu převzali na místě. Silnice je nadále uzavřena," řekla policejní mluvčí. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZSPK

Štítky smrtelná nehoda, střet dvou osobáků, I/27, Přeštice, havárie, Plzeň, Plzeňský kraj, Klatovy, automobil, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smrtelná nehoda ochromila provoz na silnici I/27 u Přeštic, srazily se tam dva osobní automobily  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.