Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Po strašlivém nárazu do stromu se z auta vytrhl motor a odletěl 15 metrů. Dva cizinci utrpěli velmi těžká zranění

Dva cizinci utrpěli velmi těžká zranění při nehodě jejich osobního automobilu na Tachovsku. Vozidlo značky Opel ve vyšší rychlosti z nezjištěných příčin vyjelo mimo silnici a narazilo do stromu. Při strašlivém nárazu se z auta vytrhl celý motor a odletěl přes stromy asi 15 metrů daleko.

Nehoda se stala poblíž Halže na Tachovsku. Ve zdemolovaném vraku zůstala zaklíněná těžce zraněná řidička i také ještě mnohem vážněji zraněný spolujezdec. „Oba zraněné jsme vyprostili pomocí hydraulických nástrojů,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Vedle pozemních záchranářů na místo nehody přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby.

„Jedenačtyřicetiletého cizince transportoval vrtulník záchranářů s těžkým zraněním na emergency do plzeňské fakultní nemocnice, ale momentálně je mimo ohrožení života. O dva roky starší ženu převezeli záchranáři s podobným rozsahem poranění pozemní cestou na urgentní příjem rovněž do FN Plzeň,“ informoval Vítězslav Sladký ze záchranné služby. Vzhledem k rozsahu zranění řidičky nemohli policisté na místě provést orientační dechovou zkoušku na alkohol, proto byl nařízen odběr krve. Příčiny nehody se teď vyšetřují.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda, těžké zranění, letecká záchranná služba, vytržený motor, strom, úraz, Opel, okres Tachov, Fakultní nemocnice Plzeň, Halže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po strašlivém nárazu do stromu se z auta vytrhl motor a odletěl 15 metrů. Dva cizinci utrpěli velmi těžká zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.