Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Správně navržená fotovoltaika dává smysl

PR článek

Stále více domácností řeší vysoké náklady na energie. Možností, jak tyto výdaje snížit, je pořízení fotovoltaického systému pomocí dotace z programu Nová zelená úsporám.

Každá domácnost je v dnešní době zatížena platbou za elektrickou energii. I když cena silové elektřiny nepatrně klesá, její doprovodná část, kterou tvoří distribuce a ostatní platby, hrozivě stoupá. Řešením pro domácnosti je pořízení vhodného fotovoltaického systému, na který lze čerpat dotace z programu Nová zelená úsporám. S návrhem řešení a kompletní instalací vám pomůže firma Galimed, plzeňská společnost s celorepublikovou působností.

„Aktuálně nabízené dotace z programu Nová zelená úsporám jsou určeny pro všechny majitele rodinných domů. Ačkoli se jejich výše mírně snížila, pořád dávají velký smysl. Dotace se poskytují též na fotovoltaický systém spolupracující s tepelným čerpadlem a dále lze získat dotaci na fotovoltaický systém s ukládáním přebytečné energie do teplé vody nebo s ukládáním přebytků energie do baterií. Samozřejmě, že celou administrativu vyřídíme“, říká František Křemen, jednatel společnosti.

Společnost Galimed instalovala od roku 2008 více než 500 fotovoltaických systémů. Veškerý potřebný materiál a komponenty má společnost Galimed skladem, což umožňuje instalaci vaší fotovoltaiky na klíč už do 2 měsíců, a to kdekoli po celé České republice. Při podpisu smlouvy je požadována jen záloha ve výši 10 000,- Kč a každá realizovaná fve je zdarma začleněna do dohledového centra 24/7. Společnost je držitelem ocenění Refsite spolehlivý dodavatel.

Po vlně krachů velkých společností slibující s fotovoltaikou i modré z nebe se opět ukazuje, jak důležití jsou menší, ale profesionální odborníci zabývající se tématikou dlouhodobě.

„My neslibujeme panely zdarma ani zařazení do losování o hodnotné výhry, naše ceny jsou dlouhodobě nastaveny přijatelně pro zákazníky a tržní slevy automaticky zahrnujeme do celkové ceny“, doplňuje František Křemen.

Pokud si i Vy již letos chcete vyrábět a ukládat vlastní elektřinu, kontaktujte společnost Galimed co nejdříve.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fotovoltaika, dotace, Zelená úsporám, energie, platba, elektřina, Česko, instalace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Správně navržená fotovoltaika dává smysl  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.