Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Víkend bude deštivý s přeháňkami a bouřkami, teploty nepřekročí 20 stupňů

Ještě během dneška se teploty pohybovaly okolo letních 25 stupňů, o víkendu se ale budou držet do dvacítky. Místy budou přeháňky a bouřky. Po víkendu se opět oteplí až na 26 stupňů. Vyplývá to z aktuální předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

V sobotu bude zataženo až oblačno, ve východní polovině země bude zpočátku občas pršet, někde i vydatně. Od jihozápadu bude přechodně oblačno. Ojediněle se mohou vyskytnout bouřky. V Plzeňském kraji očekávají meteorologové maximální teploty od 17 do 20 stupňů, na horách naměříme 13 až 16 stupňů Celsia.  

Také v neděli bude oblačno až zataženo. Na západě Čech se mohou ojediněle vyskytnout i bouřky. Večer začnou srážky ustávat. Na teploměru naměříme od 16 do 20 stupňů Celsia. Po víkendu se vyjasní a také teploty porostou. V Plzni by mělo podle předpovědi být až 23 stupňů Celsia. V průběhu týdne pak může být až 26 stupňů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky počasí, předpověď počasí, počasí na víkend, ČHMÚ, bouřka, Český hydrometeorologický ústav, stupeň Celsia, Česko, Plzeňský kraj, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend bude deštivý s přeháňkami a bouřkami, teploty nepřekročí 20 stupňů  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.