Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Řidič osobního auta nepřežil čelní střet s náklaďákem

, aktualizováno 16. srpna 2022, 14:25

K tragické nehodě došlo na silnici z Tymákova na Starý Plzenec. Čelně se tam srazil nákladní vůz s osobákem. Šestašedesátiletý řidič osobního auta na místě zemřel. Informovali o tom krajští záchranáři. Žádné další zraněné si událost už nevyžádala. K další vážné nehodě došlo dnes také u Třemošné, kde zranili čtyři lidé.

„Při střetu nákladního a osobního vozu utrpěl muž narozený v roce 1956 zranění neslučitelná se životem,“ uvedl krátce Vítězslav Sladký ze záchranné služby. K nehodě došlo u průmyslové zóny u Tymákova na Plzeňsku.

„Šestašedesátiletý řidič vozidla Seat vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním automobilem značky Mercedes, který řídil čtyřiasedmdesátiletý muž. Alkohol u řidiče nákladního auta vyloučila provedená dechová zkouška. Ve věci byla nařízena soudní pitva,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

V Plzeňském kraji došlo dnes i k další vážné nehodě na křižovatce u Diany u Třemošné. Střetly se tam dva osobní vozy. Náraz jeden z nich odrazil až do pole. „Na místě evidujeme tři zraněné dospělé osoby a jednu nezletilou,“ upřesnil mluvčí hasičů Petr Poncar. Na vině je v tomto případě nedání přednosti v jízdě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, smrtelná nehoda, střet auta s kamionem, Tymákov, Starý Plzenec, exitus, Třemošná, Plzeňský kraj, SEAT, Mercedes-Benz, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta nepřežil čelní střet s náklaďákem  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.