Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zfetovaný řidič nákladního auta bezstarostně rozvážel zboží, měl v sobě pervitin a marihuanu

Do práce, jenž spočívá v rozvážce zboží, vyrazil třiatřicetiletý muž pod vlivem drog. Dopravní policisté profesionálního řidiče zastavili v Ejpovicích a podrobili ho orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek ve slinách, jež vyšel pozitivně. Následný rozbor krve ukázal, že muž holdoval pervitinu a marihuaně.

V sedm hodin ráno usedl třiatřicetiletý muž do osobního vozu a z Holýšova se vydal do zaměstnání v Plzni. Tam přesedl do nákladního auta a vydal se směrem na Rokycany, kde rozvážel zboží. Zpátky jel po dálnici D5. Policisté ho zastavili v Ejpovicích.

„Při kontrole se dobrovolně podrobil dechové zkoušce na alkohol, která byla s výsledkem negativním, pozitivně reagoval orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek ve slinách. Na základě pozitivního výsledku byl řidič zajištěn a převezen do lékařského zařízení, kde se podrobil vyšetření spojenému s odběrem krve a moči. Následným imunochemickým vyšetřením biologického materiálu byly zachyceny amfetaminové deriváty a cannabinoidy. Případem se rokycanští dopravní policisté dále zabývají,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky drogy za volantem, zdetovaný řidič, dopravní policie, řízení pod vlivem, Ejpovice, drogy, Plzeň, Rokycany, Holýšov, marihuana, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný řidič nákladního auta bezstarostně rozvážel zboží, měl v sobě pervitin a marihuanu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.