Počasí dnes23 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Žena poslala cizinci svá intimní videa, posléze ji začal vydírat a chtěl peníze za to, že si je nechá pro sebe

Přes sociální sítě se žena z Rokycanska seznámila s jedním cizincem. Po čase dopisování měla zřejmě pocit, že mezi nimi vznikl důvěrnější vztah a poslala mu svá intimní videa. Po pár dnech ale přišlo rozčarování. Muž chtěl po ženě stovky dolarů za to, že videa nezveřejní.

Na rokycanské policisty se obrátila dvaačtyřicetiletá žena, která se stala obětí vydírání. Celý příběh se odehrál před několika dny, když si začala přes sociální sítě anglicky dopisovat s cizincem. „Jejich vztah se postupem času prohluboval, a tak mu zaslala svá intimní videa. Po několika dnech další konverzace ji muž požádal o to, zda by mu vypomohla v jeho tíživé životní situaci a zaslala mu 500 amerických dolarů. S tím žena nesouhlasila, přesto jejich konverzace pokračovala dál,“ popisuje policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Po krátké době to ale muž zkusil znovu, tentokrát už ale nežádal a začal rovnou s vydíráním. Pokud nedostane peníze, tak videa zveřejní. Žena tak ale neučinila a šla rovnou na policii. „Dle dosavadního prověřování je pravděpodobné, že pachatel pochází ze zahraničí. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání a případem se nadále zabývají,“ dodal Hodan.

Investice do kryptoměn se změnila v noční můru, podvodníci muži atakovali jeho bankovní účet

Podvodníci atakovali bankovní účet muže z Rokycanska, který projevil zájem o investování. Pachatelé zneužili údaje, které jim muž bohužel poskytl a pokusili se získat dva úvěry ve výši 800 tisíc korun a 790 tisíc korun. Podobných případů...

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pexels

Štítky krimi, vydírání, intimní videa, Rokycansko, kyberšikana, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena poslala cizinci svá intimní videa, posléze ji začal vydírat a chtěl peníze za to, že si je nechá pro sebe  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.