Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Posuňte svou kariéru dopředu se skupinou Škoda

PR článek

Jen málokterá značka proslavila Českou republiku ve světě tak, jako strojírenská Škoda. Skupina Škoda Transportation jako přední evropský výrobce vozidel pro městskou a železniční dopravu je dynamickou a rychle rostoucí společností s rozsáhlou tradicí výroby. Vozidla s okřídleným šípem ve znaku vznikají díky umu a šikovnosti v areálech skupiny Škoda již více než 160 let. Skupina Škoda Transportation pravidelně investuje do rozvoje svých zaměstnanců, rozšiřování technologií i areálů. Kapacita výroby se zvětšuje a klade nároky i na nové pracovní síly.

Škodovka se také pravidelně umisťuje v žebříčku TOP zaměstnavatelé, letos získala 2. místo. Studenti oceňují hlavně stabilitu společnosti a sílu její značky. Úspěch mezi mladými lidmi je dán i tím, že Škoda není pobočkou zahraniční korporace, ale skutečně česká značka, která navíc v posledních letech roste. Pro studenty a absolventy má skupina Škoda Transportation speciální startovací pozice a trainee programy.

Škoda, která již několik let patří pod křídla silné tuzemské skupiny PPF, tvoří budoucnost udržitelné dopravy. Jaké uplatnění v Plzni nabízí? Pokud si chcete přímo sáhnout na jednotlivé vozy, místa ve výrobě a servisu jsou k dispozici pro různé profese. Můžete se podílet na vývoji a výrobě tramvají, elektrických vlaků, lokomotiv nebo třeba souprav metra. Ten, kdo se stane součástí týmů pracujících na komponentech se naopak může realizovat v oblasti pohonů, elektromotorů, pracovat na zakázkách spjatých s výrobou trolejbusů, elektrobusů a nově i autobusů.

Není vám blízký vývoj vozidel a výroba? Smart centrum vyvíjející software i hardware pro autonomní vozidla, komunikační a mediální systémy, nadřazené řízení a prediktivní systémy potřebuje nováčky i zkušené odborníky v IT.

Škoda Transportation v současnosti zaměstnává přes pět tisíc lidí především v Plzni, ale také v Praze, Ostravě, Zlíně nebo Šumperku. Jednotlivé projekty řeší vedle center v Česku několik poboček v Německu, Finsku nebo Maďarsku. Jen díky vysokým investicím do výzkumu a vývoje může skupina Škoda přicházet pravidelně na trh s novými a moderními produkty, které si úspěšně nacházejí své místo na zahraničních trzích. Do výzkumu a vývoje investovala společnost za poslední tři roky přes tři miliardy korun.

Práce na prestižních zakázkách, stabilita, perspektiva a jistota, moderní vybavení pracovišť a kvalitní pracovní zázemí, plus zajímavé ohodnocení a široká škála zaměstnaneckých výhod - to vše představuje pro zaměstnance svět Škodovky. Zaujala vás Škoda? Všechny volné pozice v Plzni najdete zde: skoda.cz/kariera.

Ohodnoť článek

Štítky Škoda, Škoda Transportation, nabídka práce, Plzeň, pracovní uplatnění, výroba, Česko, ŠKODA AUTO a.s., PPF, Finsko, Německo, Maďarsko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posuňte svou kariéru dopředu se skupinou Škoda  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.