Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nešťastný muž se v mrazu rozhodl ukončit život skokem do jímky v čističce odpadních vod

Skokem do jedné nádrže v areálu čističky odpadních vod se v Plzni pokusil ukončit život devětatřicetiletý muž. O jeho záměrech se ale krátce předtím dozvěděli policisté, kteří okamžitě rozjeli dramatickou záchrannou akci.

Sebevražednému skoku do jímky předcházela návštěva jedné plzeňské restaurace, kde muž popíjel alkohol. Se záměrem ukončit život kvůli osobním problémům se během popíjení svěřil svému známému. „Když muž odešel z restaurace, jeho známý okamžitě zalarmoval policii. Jako poslední informaci uvedl, že viděl svého známého, jak přelézá plot u čističky odpadních vod,“ informovala o případu mluvčí policie Michaela Raindlová.

Po příjezdu na místo v Zelené ulici začali policisté a jedna policistka prohledávat okolí areálu čističky. „Po chvíli uslyšeli volání o pomoc. Přelezli plot a uviděli topícího se muže v jedné z nádrží. Čtyři policisté a jedna policistka vytvořili lidský řetěz a spustili se po nakloněné plošině do vody. Společnou silou muže z vody vytáhli a poskytli mu první pomoc. Ten neustále upadal do bezvědomí, nekomunikoval a byl silně podchlazený. Následně si ho převzali do péče záchranáři,“ popsala akci policejní mluvčí.

V těchto místech se muž rozhodl ukončit život a sočil do jedné jímky

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky sebevražda, záchrana, záchranná akce, pád do jímky, čistička odpadních vod, jímka, policie, čistírna odpadních vod, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nešťastný muž se v mrazu rozhodl ukončit život skokem do jímky v čističce odpadních vod  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.