Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Po čelním střetu dvou aut skončili v nemocnici oba řidiči i spolujezdec

Několik zraněných a škodu 200 tisíc korun si vyžádal střet dvou vozidel na silnici mezi obcemi Kyšice a Dýšina. Na místo okamžitě vyrazily všechny záchranné složky. Podle všeho přejel mladý řidič protisměru, kde se střetl s protijedoucím Citroenem.

Krátce před šestou hodinou ráno došlo na silnici II/180 k vážné nehodě, který si vyžádala tři zraněné osoby. Podle prvotních informací jel pětadvacetiletý řidič s osobním vozidlem tovární značky Citroen C3 od obce Kyšice na obec Dýšina. Dosud z nezjištěných příčin s vozem vyjel do protisměrné části vozovky, kde došlo k čelnímu střetu s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Citroen Berlingo, které řídil devětačtyřicetiletý řidič. Ten měl ve voze stejně starého spolujezdce,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Náraz odhodil obě vozidla částečně mimo vozovku do travnatého příkopu. Alkohol u řidičů vyloučily provedené dechové zkoušky. Oba řidiči a spolujezdec skončili v nemocnici. Škodu policisté odhadují na 200 tisíc korun, událostí se nadále zabývají dopravní policisté.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, krimi, policie, Dýšina, Kyšice, zranění, Citroën, Citroën C3, Citroën Berlingo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po čelním střetu dvou aut skončili v nemocnici oba řidiči i spolujezdec  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.