Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyfoťte kaluž, oceán, Bolevák nebo vodní elektrárnu, vyzývá Vodárna ve své soutěži

PR článek

Voda je vzácnost a měli bychom nad ní přemýšlet a zbytečně neplýtvat. To je hlavním cílem soutěže, kterou spustila Vodárna Plzeň. Lidé mohou během léta sdílet své fotografie, kde zachybují právě životodárnou tekutinu a je jedno, jestli půjde o fotku od rybníka nebo vodní elektrárny. Fantazii se meze nekladou. Autor vítězného snímku získá od Vodárny finanční odměnu.

Chodíte rádi na procházky k votě a máte po ruce mobil? Pak není nic jednoduššího než udělat jednu fotku. Nemusí se nutně jednat o obrázky krajinek. Soutěžící mohou zaslat i snímky kaluží, deště nebo kapajícího kohoutku. Zkrátka jde o to zachytit vodu.

„Soutěží chce Vodárna Plzeň připomenout, jak vzácnou a životodárnou tekutinou voda je, a že pokrývá až tři čtvrtiny naší planety. Přesto jí není všude dost a to, že s ní nemáme plýtvat, bychom si měli uvědomit vždy, když zapínáme myčky, rychlovarné konvice, kávovary, pračky, plníme vany i bazény,“ doplnila mluvčí společnosti Dana Veselá.

Fotografie stačí označit hashtagem #vodavhlavniroli a umístit je na své sociální sítě. To je celé. V září Vodárna vyhlásí vítěze, který může vyhrát odměnu 5 000 korun. Druhé místo znamená odměnu ve výši 3 000 korun a třetí nejlepší snímek Vodárna ohodnotí částkou 1000 korun. Více informací o soutěži najdete ZDE nebo Facebooku a Instagramu Vodárny.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vodárna Plzeň, soutěž, voda, VODÁRNA PLZEŇ a.s., Facebook, vodní elektrárna, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyfoťte kaluž, oceán, Bolevák nebo vodní elektrárnu, vyzývá Vodárna ve své soutěži  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.