Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Slovany letos prominou místní poplatek za užívání veřejného prostranství

Prominout místní poplatek těm poplatníkům, kteří na území obvodu využívají veřejná prostranství se rozhodlo vedení městského obvodu Plzeň 2 – Slovany. Jedná se o období od 13. května do 31. října.  

„Chápeme obtížnost a tíhu současné situace pro všechny podnikatele, a proto jsme se ve vedení rozhodli letos prominout místní poplatek za užívání veřejného prostranství. Chceme tak místním podnikatelům alespoň trochu pomoci,“ sdělil starosta městského obvodu Plzeň 2 – Slovany Lumír Aschenbrenner (ODS).

„Poplatek, který odpustíme, se týká na příklad stánkového prodeje, umístění předzahrádky, předsunutých prodejních míst nebo umístění reklamních zařízení,“ dodal místostarosta městského obvodu Plzeň 2 – Slovany Jan Fluxa (TOP 09).

Je třeba upozornit, že prominutí místního poplatku nezbaví poplatníky řádně a včas vyplnit ohlašovací povinnost. Ta je uložena článkem 7 obecně závazné vyhlášky statutárního města Plzně.

Ohodnoť článek

Foto Městský obvod Plzeň 2

Štítky místní poplatek, veřejné prostranství, MO Plzeň 2, Slovany, Plzeň 2-Slovany, poplatek, Plzeň, městská část, Lumír Aschenbrenner, ODS, TOP 09

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovany letos prominou místní poplatek za užívání veřejného prostranství  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.