Počasí dnes23 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vydejte se za poznáním a zábavou přímo do srdce plzeňského pivovaru

PR článek

V pivovaru Plzeňský Prazdroj vaří nejen pivo, které zná celý svět, ale nabízí i spoustu zážitků, na které budete rádi a dlouho vzpomínat. Pokud jste tedy milovníky piva Pilsner Urquell, určitě přijďte poznat jeho historii a výrobu během prohlídky pivovaru, vyzkoušet Školu čepování piva Pilsner Urquell nebo posedět na šalandě v pivovarských sklepích.

A pokud chcete zajít třeba jen na pivo, a to přímo do pivovaru, zavítejte na nádvoří do Tank baru, kde si můžete vychutnat čerstvé čepované pivo Pilsner Urquell přímo z tanku. Na zdraví!

Objevte plzeňskou legendu

Poznejte příběh jedinečného piva, které inspirovalo celý svět, na prohlídkové trase Pilsner Urquell. Projděte se autentickými místy pivovaru, zjistěte, z jakých surovin se slavný ležák vyrábí a nahlédněte i do samotného srdce pivovaru, do historické a současné varny. Milovníky historie zaujmou hlavně historické sklepy, kde se dodnes vyrábí pivo Pilsner Urquell tradiční metodou jako za dob prvního sládka. Vrcholem prohlídky je právě degustace nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů v historických sklepech.

Staňte se výčepním

Sen mnoha (nejen) pivařů postavit se jednou za výčep a zkusit načepovat perfektně vyladěné pivo, které má ten správný říz, splní Škola čepování piva Pilsner Urquell! Během 3,5 hodinového zážitkového programu se nejprve vydáte na prohlídku autentických prostor pivovaru, kde poznáte nejen historii, ale i výrobní proces a suroviny, z nichž se pivo vyrábí. Na teorii pak naváže praxe přímo za výčepem, kde si pod vedením mistra výčepního osvojíte zásady správného čepování piva a vlastnoručně si načepujete pivo „na hladinku”, „šnyt” či „mlíko”. Během „výuky” si vychutnáte pivo Pilsner Urquell i správně kořeněný pivovarský guláš. Všichni absolventi si domů odnesou nejen spoustu dojmů, ale také památeční sklenici.

Ukryjte se v pivovarských sklepích

Dřevěná místnost, ukrytá v labyrintu ležáckých pivovarských sklepech, kde není ani telefonní signál – to je pivovarská šalanda! Za to je tam dost nefiltrovaného ležáku Pilsner Urquell, který okouzlí všechny vaše smysly. Naši sklepmistři vám ho budou dopřávat po celou dobu tříhodinového posezení. Pivo vám budou stáčet přímo z dubových sudů do třílitrových měděných mázů. A že takové jedinečné pivo, vyrobené tradiční metodou, ochutnáte pouze v pivovarských sklepích vám už ani říkat nemusíme. Věřte, že to bude nezapomenutelné! 

Zážitkové programy rezervujte na e-mailu reservations@asahibeer.cz nebo na telefonním čísle +420 377 062 888. Více informací najdete ZDE

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Plzeňský Prazdroj, pivovar, zážitky, prohlídka pivovaru, čepování piva, škola čepování piva, pivo, Pilsner Urquell, sklep, historie, Plzeňský Prazdroj, a. s., guláš, výroba, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydejte se za poznáním a zábavou přímo do srdce plzeňského pivovaru  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.