Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Po čelním střetu dvou osobáků zůstal ve voze zaklíněný vážně zraněný spolujezdec

Celkem tři zraněné si vyžádala středeční odpolední nehoda u Chocenické Lhoty na jižním Plzeňsku. Podle dosud zjištěných informací přejela řidička Peugeotu do protisměru, kde se srazila s projíždějícím vozem. Zatímco ona i druhý řidič vyvázli s lehčími zraněními, jejího spolujezdce museli vyprostit hasiči.

Velmi vážná nehoda se odehrála na sinici č. I/20 mezi Chocenickou Lhotou a Kotousovem. Podle informací od policie přejela řidička na rovném úseku do protisměru. V té době tudy také projížděl řidič Škody Octavia, s nímž se čelně srazila.

„Z dopravní nehody jsme transportovali tři osoby. Řidiči obou vozů utrpěli lehčí zranění a byli převezeni do Fakultní nemocnice na Lochotíně. Spolujezdec byl po vyproštění zajištěn s mnohočetnými zraněními. Při vědomí byl letecky transportován do nemocnice,“ uvedla mluvčí krajských záchranářů Mária Svobodová.

Vzhledem ke svým lehčím zraněním se mohli oba řidiči podrobit dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, Chocenice, čelní střet, policie, hasiči, vrtulník, úraz, Peugeot, Plzeňský kraj, Lhoty, Škoda Octavia, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po čelním střetu dvou osobáků zůstal ve voze zaklíněný vážně zraněný spolujezdec  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.