Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Senior dostal na silnici smyk a skončil v příkopu o chvíli později dopadla podobně i další řidička

Čtyřiasedmdesátiletý řidič nezvládl na silnici mezi obcí Myslinka a Kozolupy průjezd zatáčkou a havaroval. Z nehody vyvázl jen s lehčím zraněním. Během krátké doby vyjížděli záchranáři k dalšímu podobnému případu, tentokrát mimo vozovku skončila mladá šoférka.

Senior jel se svým vozem ve směru na Kozolupy, při průjezdu pravotočivé zatáčky nejspíš nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem. Dostal smyk a vyjel mimo vozovku, kde havaroval.

„Alkohol policisté vyloučili dechovou zkouškou. Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Sanitka muže transportovala do nemocnice s lehkým zraněním. Podobně skončil i spolujezdec, který jel s mladou řidičkou na silnici z Plzně na Ledce.

„Dle prvotních informaci řidička jela po silnici III/1805 ve směru jako od obce Ledce na Plzeň. V blízkosti odbočky ke Krkavci nezvládla řízení vozidla a havarovala v travnatém příkopu mimo komunikaci v jejím směru jízdy. Alkohol u řidičky na místě vyloučen. Při nehodě utrpěl zranění spolujezdec ve vozidle, kterého přivolaní záchranáři z místa transportovali do nemocnice,“ dodala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Jak k nehodě přesně došlo vyšetřují plzeňští dopravní policisté.
 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky doprava, nehoda, senior, police, Ledce, Kozolupy, Plzeň, silnice, havárie, úraz, Myslinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior dostal na silnici smyk a skončil v příkopu o chvíli později dopadla podobně i další řidička  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.