Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obvodní oddělení Plzeň 2 je mimo provoz, jeden z policistů má koronavirus

Služebna na plzeňských Slovanech se uzavírá z důvodu onemocnění jednoho z policistů. Potvrdila to dnes policejní mluvčí Martina Korandová. Jedná se o preventivní opatření. Výkon služby v ulicích druhého městského obvodu není v ohrožení.

U policisty z obvodního oddělení Plzeň 2 se objevily příznaky onemocnění COVID 19, z toho důvodu podstoupil testy s pozitivním výsledkem. S ohledem na ochranu zdraví a života nejen kolegů, ale i veřejnosti a zabránění šíření onemocnění proto od pátečního večera preventivně uzavíráme obvodní oddělení Plzeň 2,“ sdělila Martina Korandová.

Výkon služby policistů není ohrožen, v případě potřeby se mohou lidé nadále obracet na linku 158. „Na veřejný pořádek a dopravu budou dohlížet nejen kolegové z oddělení hlídkové služby, pořádkové jednotky, ale i z dalších oddělení,“ vysvětluje Korandová.

Pokud měl někdo domluvenou schůzku na obvodním oddělení Plzeň 2 na adrese Nepomucká 381, ten ať se obrátí na telefonní číslo 974 325 339 nebo 974 325 319 v pracovní dny od 7 do 15 hodin.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, covid-19, koronavirus, Plzeň, Slovany, Plzeň 2-Slovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obvodní oddělení Plzeň 2 je mimo provoz, jeden z policistů má koronavirus  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.