Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pět hokejistů juniorky má koronavirus, celý tým jde do dvoutýdenní karantény

Hokejový klub oficiálně potvrdil pozitivní test na nemoc covid-19 u pěti juniorů, kteří se nejspíš nakazili na hokejovém kempu v Praze. Celý dorostenecký a juniorský tým míří do karantény, áčko by mělo být mimo ohrožení.

Dnes ráno podstoupilo zhruba 40 hokejistů povinné testy na přítomnost koronaviru, hygienici zkontrolují i jejich rodinné příslušníky.

HC Škoda Plzeň oficiálně potvrzuje pozitivní výsledky testů na nemoc COVID-19 u pěti juniorů, kteří se zúčastnili srazů mládežnických reprezentací. Celý dorostenecký a juniorský tým tak nastoupil do preventivní dvoutýdenní karantény. Tréninkové prostory, které oba týmy využívají, neodkladně projdou desinfekcí,“ uvedlo vedení HC Škody Plzeň na svých stránkách.

Seniorský A tým by podle nich neměl být v ohrožení. „Již s nástupem hráčů byla přijata preventivní opatření, která zamezila případnému kontaktu mezi mládežnickými týmy a seniorským A týmem. Příprava extraligového celku tak probíhá i nadále beze změn,“ dodává vedení klubu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky HC Škoda Plzeň, test, koronavirus, COVID-19, hygiena, karanténa, Praha, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět hokejistů juniorky má koronavirus, celý tým jde do dvoutýdenní karantény  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.