Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Hasiči bojovali s obřím požárem hned vedle čerpací stanice

, aktualizováno 31. července 2020, 10:56

Několik jednotek požárníků vyjíždělo k rozsáhlému požáru, ten byl o to nebezpečnější, protože se v blízkosti nacházela čerpací stanice. Tu museli kvůli zásahu uzavřít spolu s přilehlou silnicí.

Krátce po jedenácté hodině večer vyjížděly čtyři jednotky k požáru v Doudlevcích. „Šlo o budovu používanou zřejmě jako sklad, či hospodářský objekt. Požár byl při našem příjezdu již v plném rozsahu. Uvnitř budovy se nikdo nenacházel,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

V těsné blízkosti zasaženého objektu se nacházela čerpací stanice, tu hasiči uzavřeli, stejně tak i přilehlou komunikaci. Provoz byl obnoven zhruba po hodině. Co oheň způsobilo budou vyšetřovatelé zjišťovat v průběhu dnešního dne. Je možné, že za  vším budou bezdomovci, kteří se k tomuto objektu stahují.

Doudlevce. Čtyři hasičské jednotky zasahovaly u požáru objektu v těsné blízkosti čerpací stanice v Doudlevcích. Šlo o budovu používanou zřejmě jako sklad, či hospodářský objekt. Požár byl při našem příjezdu již v plném rozsahu. Přilehlá komunikace byla uzavřena, stejně tak i čerpací stanice. Lehce po půlnoci byl obnoven provoz na komunikaci a otevřena i čerpací stanice. V průběhu dneška bude probíhat vyšetřování příčiny požáru.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky hasiči, požár, Plzeň, benzinka, čerpací stanice, Doudlevce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hasiči bojovali s obřím požárem hned vedle čerpací stanice  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.