Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Unikátní přehlídku automobilů přeložili organizátoři z důvodu koronakrize na příští rok

Z důvodu koronavirové krize se letos neuskuteční ani oblíbený automobilový festival Skvosty s vůní benzínu. Už čtvrtý ročník přehlídky se měl podle plánu slavnostně zahajovat právě dnes. Pořadatelé akci už dříve zrušili a přeložili na příští rok.

„Pilně se připravujeme na ročník 2021, který bude plný překvapení! Návštěvníci se mohou těšit na skvostné auto-moto pecky, chybět nebude bohatý doprovodný program a dorazí nejedna celebrita s vášní pro auta,“ říká organizátor akce Roman Jurečko, který je předsedou pořádajícího Nadačního fondu Plzeň sobě.

Skvosty s vůní benzínu by se příští rok v červenci měly opět konat v plzeňském areálu DEPO2015. Loni si cestu na přehlídku našlo téměř 10 tisíc návštěvníků. Lidé obdivovali jak unikátní historické vozy, skutečné sběratelské skvosty a úžasnou historií, ale nejnovější moderní auta a speciály.

K vidění byl například prototyp LaFerrari, jediný Maserati MC 12 u nás, elektrický Jaguar I-Pace, který vyhrál Světové i Evropské auto roku 2019, anebo vozidlo afrického diktátora Imperial Le Baron nevyčíslitelné hodnoty, které přijel představit známý sběratel automobilů Filip Turek.  

Ohodnoť článek

Foto

Štítky Skvosty s vůní benzínu, přehlídka automobilů, festival automobilů, veteráni, koronakrize, koronavirová krize, Roman Jurečko, Maserati, Plzeň, Filip Turek, LaFerrari, Jaguar I-Pace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unikátní přehlídku automobilů přeložili organizátoři z důvodu koronakrize na příští rok  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.