Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Na následky těžkého poranění zemřel veterinář, kterého v červnu kopl do hlavy kůň

Těžkým zraněním podlehl dvaapadesátiletý veterinář, jehož na začátku června v Srbicích nedaleko Klatov kopl do hlavy splašený kůň. Na svém internetovém severu to dnes píše Klatovský deník. Veterinář podle něj zemřel minulý týden.

Neštěstí se stalo 2. června. ,,V obci nedaleko Mochtína prováděl dvaapadesátiletý muž z Domažlicka inseminaci klisny, kterého při zákroku kopla do hlavy a muž utrpěl zranění. Poškozený byl leteckou záchrannou službou transportován do nemocnice v Plzni," uvedla tehdy policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Záchranáři byli voláni k pacientovi po těžkém úrazu hlavy a obličeje. Byl v bezvědomí, utrpěl těžké trauma hlavy, uvedla k případu mluvčí záchranné služby. Vrtulník muže dopravil na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Plzni. Stav pacienta byl od začátku velmi vážný. Vyšetřováním nehody se zabývala také policie. 

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky smrt, veterinář, pracovní úraz, nehoda, kopnutí koněm, Klatovy, Fakultní nemocnice Plzeň, Plzeň, okres Domažlice, Mochtín, veterinární lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na následky těžkého poranění zemřel veterinář, kterého v červnu kopl do hlavy kůň  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.