Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Recenze: Chcete ultrarychlý internet za hubičku? STARNET nabízí v Plzni rychlost až 1 Gbps!

PR článek

Plzeň jede na skutečně rychlém internetu. Posuďte sami – až 1 Gbps na optické síti… a to jen za 250 korun. Společnost STARNET neustále navyšuje rychlost a stejně tak rozšiřuje svou působnost. Nově pokrývá Stod, Chotíkov, Letkov, Přeštice, Rokycany a brzy budou její služby dostupné i v Třemošné.

I mimo optickou síť nabízí STARNET velmi rychlé připojení, a to 300 Mbps. Cena? Stejná jako v základním tarifu, tedy 250 korun. Ostatně mrkněte se na www.starnet.cz, kde si můžete rovnou ověřit pokrytí.

Mimochodem i zmíněný základní tarif STARNETu šlape jako hodinky. „V Česku je průměrná rychlost zhruba 20 Mb/s, takže i tarif s rychlostí 100 Mb/s ji převyšuje pětkrát,“ upozorňují zástupci firmy a dodávají, že je rychlost lineární, tedy stejná oběma směry. Jinými slovy - stahování a nahrávání potěší i ty nejnáročnější uživatele, například hráče on-line her.

FOTOGALERIE: Starnet PR

Pátek, 17. dubna 2020, 10:56

FOTOGALERIE: Starnet PR
FOTOGALERIE: Starnet PR

Že máte strach z přechodu pod jiného poskytovatele? Není se čeho bát. STARNET je firma s dlouholetými zkušenostmi, která v žádném případě nestojí na místě, naopak neustále roste, a to i z technologického hlediska. Samotná instalace připojení je pak jednoduchá – vše za vás vyřeší pracovníci firmy.

Společně s připojením získáte na tři týdny zdarma Mazanou TV. Jedná se o chytrou digitální televizi s nahráváním, TV archivem a dalšími funkcemi. V tarifu Mini za 119 korun naleznete až 90 stanic, z nichž 19 jich je v HD. Dívat se můžete současně až na čtyřech zařízeních. Veškeré informace naleznete ZDE.

Jak bylo řečeno, STARNET se rozšiřuje i do okolí Plzně. V této chvíli pokrývá následující oblasti: Stod (nové), Radčice, Malešice, Chotíkov (nové), Letkov (nové), Tymákov, Mokrouše, Štenovice, Přeštice (nové), Klabava, Rokycany (nové). Brzy bude v Třemošné.

A jak si internet od STARNETu objednat? Využít můžete nezávaznou on-line objednávku nebo zavolat zdarma na 800 555 025.

PR text

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Starnet

Štítky Starnet, Internet, Mazaná TV, připojení, rychlost, stahování, hry, Plzeň, STARNET, s.r.o., Rokycany, Přeštice, Stod, Třemošná, Chotíkov, Letkov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recenze: Chcete ultrarychlý internet za hubičku? STARNET nabízí v Plzni rychlost až 1 Gbps!  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.