Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Muž, který vlastní několik zbraní, vyhrožoval střelbou na úřadě. Došla si pro něj zásahovka

Velmi dramatické okamžiky se odehrály v samotném centru Plzně. Zásahová jednotka zadržela v jednom z domů ve Veleslavínově ulici muže, který měl vyhrožovat střelbou na jednom z úřadů. Podle policie vlastní několik střelných zbraní.

„Aktuálně kolegové ze zásahové jednotky zadrželi v jednom domě v centru Plzně muže, který měl vyhrožovat na jednom z plzeňských úřadů střelbou na jiné instituce. Na základě provedené lustrace jsme zjistili, že dotyčný je držitelem střelných zbraní,“ informovala policie na sociální síti X.

Kvůli zásahu se v centru města během středečního dopoledne pohybovalo větší množství policistů. „Chtěli bychom informovat veřejnost, že podezřelého muže nyní převážíme k procesním úkonům na naši služebnu a nikomu v této souvislosti nehrozí žádné nebezpečí,“ ujistila policie.

Podle přiložených fotografií je patrné, že muže zadrželi ve Veleslavínově ulici, kde mimo jiné sídlí také krajský soud a krajské státní zastupitelství. Policie ale bližší detaily zatím nezveřejnila. „Případu věnujeme od počátku jeho oznámení náležitou pozornost. Více informací bude možné sdělit, jakmile to stav trestního řízení umožní,“ uzavřela policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zásahová jednotka, zásahovka, vyhrožoval střelbou, útok, útok na úřad, vyhrožování, zadržení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž, který vlastní několik zbraní, vyhrožoval střelbou na úřadě. Došla si pro něj zásahovka  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.