Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Koronavirus uzavřel i Škodaland, areál se teď připravuje na novou sezonu

Multifunkční sportovní areál Škodaland v Českém údolí je uzavřen pro veřejnost s ohledem na vyhlášení nouzového stavu. Brány jsou sice zavřeny, ale uvnitř se pracuje na přípravách na novou sezonu.

„V areálu probíhají pravidelné koordinační schůzky, určení pracovníci kontrolují a renovují vybavení areálu, upravuje se rovněž zeleň včetně zastřihávání keřů a připravuje se nový, pro návštěvníky přehlednější, informační systém,“ uvádí Petr Baloun, místostarosta centrálního městského obvodu.

Vedení obvodu rovněž zvažuje možnosti dalších změn a vylepšení. Milovníci letního koupání jistě ocení snahu o vylepšení situace koupacího jezírka. „Zatím se jedná o dílčí opatření směřující k zajištění co možná nejčistější vody a omezení rizika přerušení provozu z důvodu její zdravotní závadnosti. Bohužel technologie biologického čištění vody je již kapacitně nedostačující a technicky i morálně zastaralá. Proto připravujeme projekt na komplexní modernizaci a zkapacitnění této technologie,“ upřesňuje Petr Baloun.

Ohodnoť článek

Foto MO Plzeň 3

Štítky Škodaland, jezírko, sport, centrální obvod, České Údolí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koronavirus uzavřel i Škodaland, areál se teď připravuje na novou sezonu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.