Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Tři zranění při vážné nehodě dvou osobáků, vrtulník převezl do nemocnice ženu s poruchou vědomí

K velmi vážné nehodě došlo ve středu vpodvečer na křižovatce nedaleko Kornatic na Rokycansku. Záchranáři do nemocnice transportovali dvě ženy a jednoho muže. Nejtěžší zranění utrpěla třicetiletá spolujezdkyně, kterou transportoval do nemocnice vrtulník.

„K dopravní nehodě dvou vozidel došlo u obce Mirošov na Rokycansku. Řidička (ročník 1977) osobního vozu Škoda Fabia jela ve směru od obce Kornatice na Mirošov a na křižovatce silnic mezi obcemi Nevid a Kakejcov se střetla s osobní automobilem Škoda Superb (řidič ročník 1970), jedoucím od obce Nevid na obec Kakejcov,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Při nehodě utrpěli zranění oba řidiči a spolujezdkyně v superbu. „Letecká záchranná služba transportovala třicetiletou ženu s těžkým zraněním a poruchou vědomí na Emergency fakultní nemocnice na Lochotíně. Pozemní cestou jsme do nemocnice transportovali muže se středně těžkým zraněním. Byl při vědomí,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky. Do nemocnice na Lochotíně přepravila sanitka také řidičku fabie. I ona má středně těžká zranění.

 „Alkohol byl u obou řidičů dechovou zkouškou vyloučen. Příčina nehody bude předmětem dalšího šetření,“ dodala Šmaterová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SDH Mirošov

Štítky nehoda, dopravní nehoda, nehoda na křožovatce, nedání přednosti, těžká zranění, LZS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři zranění při vážné nehodě dvou osobáků, vrtulník převezl do nemocnice ženu s poruchou vědomí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.