Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

VIDEO: Silně opilá žena děsila lidi u Hlavní pošty, seděla na lavičce a houkala

Pozornost lidí i městských strážníků upoutala třicetiletá žena, která seděla v parku nedaleko plzeňské Hlavní pošty. Najít ji nebylo vůbec složité, stačilo jít za skřeky, které vydávala. Brzy se ukázalo, že za vším stojí alkohol. Nadýchala přes tři a půl promile. Ještě opilejší ale byla jiná žena, jež skončila s pouty na rukou.

Alkohol dělá s lidmi různé věci, třeba třicetiletou ženu proměnil v sovu. Její hlasité „huúúúú“ nešlo přeslechnout. „Žena zjevně působila značně nepřítomně a z jejího dechu silně táhl alkohol. Nohy ji už sotva poslouchaly, vrávorala a hrozilo, že by mohla spadnout do cyklostezky poblíž,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

„Co se děje? Vy jste to zase trochu přehnala,“ říká na videu strážnice. S tím žena nesouhlasila. Když ovšem chtěla předvést, že je schopna chůze, vrávorala z jedné strany chodníku na druhou. „Když jí dali strážníci dýchnout, aby zjistili hladinu alkoholu v dechu, přístroj vykázal hodnotu 3,64 promile. Noc tak strávila střízlivěním v protialkoholní záchytné stanici,“ doplnila mluvčí.

Ve stejném zařízení skončila i čtyřiatřicetiletá žena, která se skupinkou dalších lidí obtěžovala kolemjdoucí v Šumavské ulici. Dechová zkouška u ní ukázala neuvěřitelných 3,97 promile alkoholu. Převoz na záchytku ale nebyl snadný. „Začala dělat problémy. Opoutávala si bezpečnostní pás a pokoušela se otevírat dveře vozidla. Ani opakované výzvy k uklidnění nepomohly, a tak byla hlídka nucena zastavit a ženě nasadit pouta. Žena byla následně bezpečně dovezena na záchytku a po probuzení ji ještě čekalo překvapení, kdy s ní strážníci dořešili přestupek proti veřejnému pořádku,“ uzavřela Jana Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky silně opilá žena, opilá žena, narušení veřejného pořádku, houkala, obtěžovala kolemjdoucí, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Silně opilá žena děsila lidi u Hlavní pošty, seděla na lavičce a houkala  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.