Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

VIDEO: Student se v roztrhaném oblečení válel po zemi a hrál opilého bezdomovce, vyděsil několik lidí

Školní projekt nebo jen hodně hloupý vtip? Ze strážníků i kolemjdoucích Plzeňanů si vystřelil student, který v centru města předstíral, že je totálně zpitý. K tomu mělo dopomoci roztrhané oblečení a rozházené lahve od alkoholu. O tom, že dosáhl svého, svědčí to, že se na linku 156 obrátilo hned několik pohoršených kolemjdoucích.

„Jsem ve městě ve Smetanových sadech a tady leží pod stromem asi nějaký bezdomovec. Má okolo sebe asi tak dvacet vypitých flašek. Je nějaký úplně mimo. Nejde to vůbec přehlédnout. Nechci k němu jít blíž,“ sdělila šokovaná žena, která se dovolala na linku 156.

Strážníci během pár minut konfrontovali mladíka, který se válel po zemi. „Studenti mají bujnou fantazii. Ovšem vymyslet si jako projekt převlečení se za opilého bezdomovce, který zapříčiní zbytečný výjezd, to nám jako dobrý nápad nepřijde. Přesně to se stalo tento týden, kdy si mládenec ustlal ve Smetanových sadech, nasadil si brýle na virtuální realitu a čekal, až se o něj začne někdo zajímat,“ uvedli strážníci na sociálních sítích a doporučili, aby každý, kdo chce uspořádat podobný happening, dal o sobě předem vědět.

„Podívali jsme se na to dobře i z druhé stránky, že to byla třeba i zkouška pro MP Plzeň, jak bude na danou situaci reagovat, kdy přijede a podobně. My jsme si na této situaci vyzkoušeli, že nám dobře funguje spojení s oznamovatelem, kamerový systém a že strážníci pracují, jak mají. Takže vlastně děkujeme za pěkně sehranou modelovou situaci. Mladík byl slušný, na místě vše vysvětlil, vše po sobě uklidil. Nakonec ze všeho zůstane jen úsměvná událost pro všechny,“ uzavřela policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky školní projekt, studentský projekt, předstíral bezdomovce, špatný vtip, zbytečný výjezd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Klasický "projekt" nemyslícího studenta. Jednak podobné akce už jsou dávno profláknuté a navíc je to hra podobná tomu, když si nějaká pomatlaná hlava vzala do houfu lidí před hokejovým stadionem pistoli. I když jenom nějakou neškodnou. V obou případech jde o lidi s IQ jako truhlík na uhlí.

Středa, 29. května 2024, 07:17Odpovědět

VIDEO: Student se v roztrhaném oblečení válel po zemi a hrál opilého bezdomovce, vyděsil několik lidí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.