Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidička se snažila zastavit samovolně rozjeté auto, dodávka skončila v potoce, žena v nemocnici

Ke kuriózní dopravní nehodě došlo v pátek v Plané na Tachovsku. Zaparkovaná dodávka se tam samovolně rozjela. Její řidička se snažila situaci marně zachránit. Naskočila do vozu, který nakonec uvízl v korytě potoka. Žena utrpěla zranění a musela do nemocnice.

„Řidička vozidla Volkswagen Transporter měla jet ulicí Sadová, kdy u odbočky k jednomu z obchodních domů s autem zastavila a z něj vystoupila. Vozidlo se však rozjelo a sjelo do potoka. Ve snaze řidičky nastoupit zpět do auta a zabrzdit jej, došlo k jejímu zranění a musela být převezena do zdravotnického zařízení,“ popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

„Žena ročník 1979 utrpěla četnější lehčí zranění a byla transportována na akutní příjem fakultní nemocnice na Lochotíně,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

Dechová zkouška na alkohol vyšla u ženy s negativním výsledkem. „K úniku provozních kapalin nedošlo. Jako první na místě zasahovala jednotka JSDHO Planá,“ dodal mluvčí hasičů Petr Poncar. Na místo musel dorazit také jeřáb, pomocí něhož dodávku vyprostí.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, kuriozni nehoda, samovolně rozjeté auto, špatně zaparkované auta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička se snažila zastavit samovolně rozjeté auto, dodávka skončila v potoce, žena v nemocnici  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.