Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nález mrtvoly u kolejí ochromil provoz vlaků na trati mezi Plzní a Strakonicemi

Tělo mrtvého mladíka leželo v blízkosti kolejí nedaleko zastávky Šťáhlavy. Podle policie ho nespíš srazil projíždějící vlak. Po dobu vyšetřování stála doprava na trati mezi Plzní a Strakonicemi. Kriminalisté hledají svědky a zjišťují, který vlak mladého muže srazil.

„Přijali jsme oznámení o nálezu mrtvé osoby u kolejí nedaleko zastávky Šťáhlavy. Na místo byl vyslán výjezd kriminalistů z Městského ředitelství policie Plzeň, kteří zjistili, že by se mělo jednat o muže ročník 2006, který byl dle všeho sražen nezjištěným vlakem,“ informovala v neděli večer policejní mluvčí Eva Červenková. Oznámení policie přijala krátce po 16. hodině.

Po dobu vyšetřování události byl provoz na trati Plzeň - České Budějovice omezen. Na místo okamžitě vyrazili kriminalisté a koroner. U zemřelého nařídili soudní pitvu. „Policisté šetří veškeré okolnosti případu a žádají případné svědky pohybu muže v blízkosti kolejiště či samotné události, aby se ozvali na linku 158,“ dodala Červenková.

K obdobnému případu došlo i loni v září u Svojkovic na Rokycansku. Mrtvoly v kolejišti si všiml strojvedoucí přijíždějícího vlaku a stihl před ním zastavit. Provoz na železniční trati mezi Prahou a Plzní tehdy stál zhruba tři hodiny.

Foto Hasiči města Dobřany

Štítky smrtelná nehoda, srážka s vlakem, sražený vlak, střet vlaku s osobou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nález mrtvoly u kolejí ochromil provoz vlaků na trati mezi Plzní a Strakonicemi  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.